UP adviseert, implementeert en levert support op complete leeroplossingen.

Kies voor een modern en flexibel leerlandschap

Het aanbod van (online) omgevingen om leren en ontwikkelen van medewerkers te ondersteunen, groeit met de dag. Omgevingen groeien naar elkaar toe of specialiseren zich. UP volgt deze ontwikkelingen op de voet. Raakt u het overzicht kwijt? Wij zijn graag uw gids!

Het leerlandschap 

Een leerlandschap voorziet in het organiseren, administreren, ontwikkelen, uitvoeren én rapporteren van het totale leerproces. UP learning kiest daarbij voor een zogenaamde 'best of breed' oplossing. En als het even kan op basis van 'open source' producten. Dat biedt u flexibiliteit en de mogelijkheid om de beste omgevingen voor bijvoorbeeld leren, video, toetsen, webinars en rapportages te combineren. Ook zorgen wij voor slimme koppelingen met bijvoorbeeld u HR-omgeving, zodat u informatie slechts één keer hoeft vast te leggen op de meest logische plek.

Van doel, naar inrichting, implementatie en support 

Het uitdenken van eisen en wensen, kiezen, inrichten en implementeren van een compleet leerlandschap kan complex zijn. Wilt u deskundig advies, dan bent u bij UP aan het juiste adres. Op basis van onze jarenlange ervaring weten wij wat nodig is (en wat niet). Het resultaat is een werkende leeroplossing. Daarbij houden wij rekening met uw doelstellingen en te verwachten ontwikkelingen. Vanzelfsprekend leveren wij zowel technisch als functioneel support. 

Neem contact op voor meer informatie over het leerlandschap

Wilt u meer weten over de inrichting van uw leerlandschap? UP adviseert u graag. Neem contact op via tel. 088 - 44 66 700 of vul het contactformulier in. 

Contact

Leren en ontwikkelen volledig integreren met uw bedrijfsprocessen en -systemen? Maak een afspraak of bel ons.

Bel me terug

Of bel 088 - 44 66 700

 

Thema's

Met onze online leeroplossingen en e-learning bereikt u meetbaar resultaat. 

Tools

Voor haar leeroplossingen maakt UP learning gebruik van moderne en bewezen tools.